Japan resa 2016

12-22 mars är det dags för min 3:e Japan resa. Denna turen blir det med Black Gold Koi på hans inköpsresa. Startar i Niigata för att sen avsluta i södra Japan med besök hos t.ex Momotaro, Sakai FF, Sakuma, Matsunosoke, Omosako. Södra har jag aldrig besökt så det ser jag verkligen framemot 🙂

Blir det inköp till dammen då? Ja kanske om jag hittar rätt koi, listan finns och önskemål från fru Malm får man väl ta med sig…..
Ochiba, en hel drös för att växa och lära sig mer om. Själv är jag ute efter en Tancho kohaku men även en kohaku och en sanke kanske 🙂

Ska försöka uppdatera från resan så mycket jag kan, även om det blir begränsat med internet och oftast sena kvällar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

X
%d bloggare gillar detta: