MYSTIQUE

Mystique följde med oss hem från vår roadtrip efter Holland Koishow. Det visade sig att vi stod och tittade på dessa koi hos Daruma Koi och vi tyckte att vi hade sett en del av dem förut…. Vi kände igen två kin showas som var väldigt fina och hade inte de varit med på Holland koishow? Jodå, visst hade de och kolla där var matsukawabake som jag också hade fotat. 🙂 (Tyvärr dåliga foto då det var för mycket rörelser i vattnet.)

Det roliga var att handlaren berättade att ingen ville köpa matsukawabaken, så han tog med den till Holland koishow för skojs skull. Och den tog en 2:a plats. Fortfarande var ingen intresserad så han tog hem rackaren och tänkte, då får jag väl behålla den själv då. Men nej, nej! Lilla Mystique fick byta nationalitet till svensk! Vi kunde inte låta bli så vi hoppade över en övernattning och sightseeing i Amsterdam för hennes skull!

Normalt sätt är jag lite anti svartbaserade koi eftersom de syns dåligt i dammen. Men en matsukawabake kan ju lika gärna vara mycket vit som svart och de ändrar sig hela livet så man kan säga vi fick två koi för en. 😉 Så tålamod och väntan blir Mystiques utveckling. Visst är det kul att redan se hur hon ändras!

Söt snäcka 2020-01-02
X
%d bloggare gillar detta: