Morgan och Ola-Conny i Japan

Parhästarna Morgan och Ola-Conny har tittarna lärt känna under tre säsonger av Ullared som spelades in på rikskända varuhuset Gekås. De tog steget ut ur lagret och brödavdelningen – genom tv-rutan och rakt in i det svenska folkets hjärta med prestigelös stil och klassiska Onlines. Men nu är det dags att vidga vyerna och bredda horisonten.
Nyligen gav Boris Lennerhov, vd för Gekås i Ullared, grönt ljus till en månads semester för Morgan och Ola-Conny. Och nu väntar världen för den dynamiska duon som uppfann ordet ”resant”. Sålunda plockar vännerna ut en månads semester, packar väskorna, säger au revoir till lagret och brödavdelningen och lämnar Sverige. På turen står metropoler som London, Paris, Marrakech och Tokyo – samtliga ganska annorlunda från Ullared – och därifrån ger herrarna oss sin egen syn på upplevelserna.Det blir en händelserik paus från den trygga gemenskapen på varuhuset och en kravlös tur ut ur Sverige där vi får chansen att se omvärlden genom Morgan och Ola-Connys ögon. Det blir lite väl flådiga middagar, brödfilosoferande, turistfällor, funderingar över hur det går på lagret och mycket mer. Det blir – kort och gott – som Morgan säger: ”En gång om året ska man göra en stark resa”.

Just nu är killarna i Japan och med hjälp av Toshi Nakamori får de träffa diverse odlare och idag har de varit hos Sakuma. Vi ser fram emot när detta ska visas på tv och stort tack till Toshi som ställer upp och hjälper till att visa denna underbara koivärld!
Frågan är bara hur Morgan och Ola-Conny kommer att hantera detta… Galet, som vanligt, anar jag….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

X
%d bloggare gillar detta: