måndag, april 22, 2024
MoSt Koi

MoSt Koi

Samlingsplatsen för alla som älskar koi, små som stora, dyra som billiga, kärleken till våra juveler har inga gränser.

DammarKoi

Nu rullar Trummelfiltret!

Nu äntligen är trummelfiltret installerat. Det har stått i gararget i nästan 1 år så det kändes som det var dags…. Och viken skillnad det blev! Efter bara 24 h och strax över 200 spolningar så märkte vi en klar skillnad och nu en vecka i drift, WOW!!! Stort tack till Thomas och Tanja för installationen! Även stort tack Kristoffer för ställningen och Simon och Åsa på Koigarden för hjälp med styrenheten! Ni är alla GULD VÄRDA!!! <3

Tyvärr blev det ett litet missöde…. Vi hade en felaktig manual så vi lyckades koppla elektroniken fel. Vi brände flottören så det fick bli en tripp till koigarden för en ny. Då fick vi en utflykt till på köpet och det ångrar vi inte ett ögonblick. Vilket paradis Koigarden i Småland kommer att bli!!!

Här några foto från idag. Glada koi och man ser ändan ner till botten!

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

X