måndag, juli 22, 2024
MoSt Koi

MoSt Koi

Samlingsplatsen för alla som älskar koi, små som stora, dyra som billiga, kärleken till våra juveler har inga gränser.

KoiMånadens koi

Webb bebisar uppdatering 5.

En sen mätning, ber om ursäkt för det, men vi har fått ta in vår showa Smiley Pop i karantänen pga romstockning. Det är/var så illa så vi stod och velade om vi skulle avsluta hennes lidande. Tills i lördags när hon mot alla odds släppte äggen!!! Nu ser hon ut som en normal koi igen men kroppen har tagit skada pga svullnaden, så nu hoppas vi att hon kan läka skadorna. Många fjäll på botten och rött och argt skinn runt och under magen. Vattenbyten, värme, salt och lera och minimalt med foder, så hoppas vi att vi lyckas hjälpa henne klara detta.
Tyvärr får web bebisarna automatiskt mindre med mat men så får det bli. Förmodligen därför inga stora siffror denna gång men det finns tid kvar till maj 2018. För vilken utveckling det är på de små liven! Även om de  växer väldigt olika. Det kommer att bli fina koi på auktionen för verkligen super-utropspriser! Hoppas många vill vara med och stödja barndiabetesfonden, för det borde finnas intresse för dessa gobitar! <3

Följ deras utveckling via menyn. 🙂

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

X