torsdag, juni 20, 2024
MoSt Koi

MoSt Koi

Samlingsplatsen för alla som älskar koi, små som stora, dyra som billiga, kärleken till våra juveler har inga gränser.

Koi

Koi till salu!

Vi drivs av att följa utvecklingen på våra koi, både utseendemässigt och hur de passar i gruppen och med oss. Ibland blir en del fiskar anonyma och vi får ingen direkt kontakt. Det kan vara att redan befintliga koi tar så mycket plats så de inte får en chans att visa vem de är…..

Så nu har vi bestämt att några kanske kan få en ny chans att glänsa och ta plats hos en ny familj?

I en perfekt värld hade alla så klart fått stanna men en av nackdelen med koihobbyn är att man vill hela tiden ha mer och nytt. Vi är inte så intresserade av att utveckla filter eller annat utan vi är insnöade helt på KOI KOI KOI. Men man kan inte bara handla heller. Det måste finnas plats för dem, de blir ju oftast stora efter ett tag. Så eftersom nya köp redan är gjorda (!) har vi bestämt att se om det finns intresse för:

Gunilla

Luna

Intresserad?

Hör av dig till Stefan antingen via pm på Facebook eller via mail: malm_stefan@bredband2.com

Edit: 2020-07-04: Luna är inte längre till salu, Gunilla däremot är såld.

2 svar på ”Koi till salu!

 • Hej jag är intressera att köper dina koifiskar går det bra .

  Svar
  • Hej Kimmi,
   Vilken koi är du intresserad av? Luna är inte längre till salu och Gunilla är egentligen reserverad. (Fast vi ska kolla om det är aktuellt fortfarande.) Annars har vi 4 knattar kvar till försäljning. Hör gärna av dig på mail: malm_stefan@bredband2.com om intresse finns. Med vänlig hälsning Mona

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

X