1st ZNA All Thailand Koi Show 2016

I helgen genomfördes den första ZNA showen i Thailand.
Fantastiska koi!

Personligen gillade jag mest kohakun, Jumbo Champion A, vad tycker ni andra?

1933937_588112354675194_1348456097766203297_n

Grand Champion of the 1st ZNA All Thailand Koi Show 2016
Taisho Sanshoku 85bu, owned by Mr. Apisit Wattanakul
(Courtesy of Mr. Jane Maneerat)

 

12573803_588426707977092_4568001025521108284_n

Grand Champion (Non-gosanke) of the 1st ZNA All Thailand Koi Show 2016
Shiro Utsuri 85bu, owned by Mr. Govit Patoomnakul(Courtesy of Mr. Jane Maneerat)

 

12494655_588426597977103_4868871844069341000_n

Grand Champion Male, owned by Mr. Worapoj
The 1 st ZNA All Thailand Koi Show 2016
(Courtesy of Mr. Jane Maneerat)

 

12509537_588622314624198_7192964426327755400_n

Jumbo Champion A, owned by Mr. Pollawat Junvimalouung
The 1 st ZNA All Thailand Koi Show 2016
(Courtesy of Mr. Jane Maneerat)

 

4 reaktioner till “1st ZNA All Thailand Koi Show 2016

  • 18 januari, 2016 kl. 17:58
    Permalink

    Första försöket här. Jag har lite svårt att gilla den stänkiga sumin på Sanken. Ofta är det det som gör att den blir svår att få fin. Men de andra fördelarna överväger kanske detta?

    Svar
    • 18 januari, 2016 kl. 18:30
      Permalink

      Jag håller med dig Lars. Hade sumin varit mer samlad hade den fått min röst, men där är en del att jobba med tycker jag.

      Svar
      • 18 januari, 2016 kl. 18:48
        Permalink

        Jag tyckte mig läsa att frågan ställdes om det var värmen som gjorde så att sumin och skinnkvalitén var sämre än normalt. Men det skylldes på fotografen… 😉 Vilket var skoj naturligt. Vilka fantastiska foto! Har nog aldrig sätt bättre och mer perfekta än de. Men kan värmen spela roll? Man har ju hört att kallt vatten gör så att sumin drar ihop sig. Då kanske varmt vatten gör tvärtom?

        Svar
  • 19 januari, 2016 kl. 07:56
    Permalink

    Ja jag har då aldrig haft varmt vatten så jag vet då inte?

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: