HEJ! Det var ett tag sedan…..

I dagens snabba stressade samhälle glömmer vi ibland saker. Allting ska gå fort och man hoppar från det ena till det andra. Snabba uppdateringar via Facebook har skett nästintill hela sommaren och hösten. Vi har alldeles glömt bort att vi har en hemsida!!!

Viktiga uppdateringar som utveckling på våra koi har helt blivit åsidosatta, precis som resultatet från Foto Koi Showen. Inte bara resultatet utan även prisutdelningen som vi hade uppe i Tällberg.  (Själva resultatet finns att hitta här.)

SKÄMS PÅ OSS!!!!

Vi ska ta oss tid att få till missad information men är ni otåliga och ännu inte medlemmar i Facebook gruppen, begär inträde så finns det godbitar att hitta där.
Har ni inte Facebook får ni vänta tills vi gjort vårt “jobb”. 🙂

Vi har också köpt 5 nya koi som nu går i karantänkaret tillsammans två av våra äldre (Pelle och Gudrun fick följa med in för att lugna ner de små och samtidigt försöka få lite extra växt på dem.) och 3 som är Camilla och Richards. (De bygger om sin inne förvaring.)
Sedan inflytten har det inte hänt så mycket som vi hoppats. Vi märkte att något var galet och efter mindre mat och salt så fick vi skrapa och vi hittade, vad vi hoppas, orsaken. Det blev till att behandla för mask och då blev det knappt ingen mat igen. Men nu ska vi dra på matningen om allt står rätt till igen.

De här är våra “nya” koi:

Här är Camilla och Richards koi:

 

Vi ses snart igen, SIMMA LUGNT!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

X
%d bloggare gillar detta: