måndag, juli 22, 2024
MoSt Koi

MoSt Koi

Samlingsplatsen för alla som älskar koi, små som stora, dyra som billiga, kärleken till våra juveler har inga gränser.

KoiKoishow

Most Koi Photo Show 2023

Efterfrågan finns så varför inte?

Vi älskar att nörda koi så finns det något bättre än att anordna en koishow? En “live” koishow innebär extremt mycket jobb, både för anordnare som utställare, så en foto show får bli det näst bästa och vi ställer gärna upp med arbetet som det för med sig. Så upp med din fina firre i en blå balja, ta ett snyggt foto och ladda upp! Det finns inga begränsning på hur många älsklingar du får ställa upp med, så sätt oss i arbete!

Länken för uppladdning finns tillgänglig from idag (17 maj) till söndagen den 4 juni. Därefter benchas alla koi i rätt showklass och sedan sätts bedömningen igång. Beroende på antal koi sätter vi x antal certifierade domare i arbete. Blir det färre koi, dömer Stefan själv (certifierad British Koi Keepers Society domare sen 2015), blir det massor med koi, ber vi fler domare från övriga världen att hjälpa till. Såklart är alla välkomna att ställa upp, även om du inte bor i Sverige.

Vi ser fram emot massor av koi!

Här hittar ni regler:

Most Koi Photo Show 2023! – MoSt Koi

 

Här laddar ni upp era foto:

Anmälan till Most Koi Foto Show 2023 – MoSt Koi
(Sidan går inte längre att nå eftersom datumet för uppladdningen är slut. Nu är det benching och bedömning. Vi återkommer så snart vi kan!)

LYCKA TILL!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

X