Perlas hybrid, foto från All Japan 2013

Då har jag börjat putta in info om kohaku och sanke. Det tar längre tid än vad man tror men det finns så otroligt mycket intressant att skriva så tiden bara flyger iväg. Till de olika klasserna lägger jag våra koi och deras utveckling. Även detta tar sin lilla tid för man fastnar vid fotona och jämför. Det är verkligen det jag brinner för, utveckling och tillväxt. Och att få de tama så mycket som möjligt.

Nu när jag håller på att lägga upp in vår första sanke nämnde jag Perlas Koi No Yohei som ställde upp i All Japan 2013. Såklart måste jag lägga upp en bild på den när den var där! Vilken otroligt vacker koi!

perlaalljapan

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

X
%d bloggare gillar detta: