Koidag i Asmundtorp!

Hoppas DU kan komma den 29/4-2017 för att ha en riktigt trevlig koi dag hemma hos oss!

Ni är hjärtligt välkomna klockan 14:00, då vi hoppas solen står högt på himlen och vi förbereder oss inför stora mätningen. Diverse aktiviteter gällande mätningen av våra koi är planerade och det utlovas priser till vinnarna såklart!

Gammal som ung, liten som tung, ALLA är välkomna!

Efter mätningen tänkte vi ta en fika tillsammans och ni kan passa på att ställa frågor om tex. koishows, bedömningar, showklasser m.m. till husvärden Stefan och Mr. Bernie Woollands, båda certifierade koidomare inom BKKS. (The British Koi Keepers Society.)
Bernie talar endast engelska men var inte blyga, han älskar att dela med sig, precis som Stefan, och jag lovar att han kommer att förstå era frågor, liksom att han kommer att göra sig förstådd. (Annars hjälper vi gärna till om de engelska koitermerna blir svåra.)

Har vi tur kör vi ytterligare en aktivitet efter fikan, som ev. kan resultera i en längre tids tävling via MoSt Koi. Men det får bli en överraskning om alla pusselbitar faller på plats.

En tipsrunda i vårt fina område kommer att finnas uppsatt och såklart även här, fina priser till vinnarna!

Känner någon för att spela boule med nya bekantskaper (eller gamla) så har vi en bana strax utanför vår tomt. (Är du proffs, ta med egna klot, våra har blivit rostiga i lådan men de lånas gärna ut i befintligt skick…)

Koisnack hela dagen utlovas och de som vill fortsätta frossa i koi kan få smaka Stefans hembryggda öl tillsammans med en bit mat. Vi tänkte oss en enklare rätt: grillad kassler, potatissallad och lite bröd till en kostnad av 75:-/person. Till det får ni, som sagt, även smaka på MoSt Kois hembryggda öl, alternativt vanlig öl eller ett glas vin. (Alkoholfritt alternativ kommer också såklart att finnas för barn, nykterister och bilförare.) Fikan på eftermiddagen ingår också i det priset. Vill du ”fylla” knoppen rejält, ta med egen extra dricka.

Som ett fint avslut på en trevlig dag kommer prisutdelningen för MoSt Kois ”Månadens Koi 2016” också att ske. På med finstassen Jan, kameror kommer att klickas! Synd att Kajjan inte kan ta emot priset tillsammans med dig!

Slutligen, vänligen meddela om du kommer så vi kan planera maten. (Eller får förhinder, trots anmälan, för att respektera att vi fixar rätt mängd mat.)

DET HÄR SKA BLI SÅ KUL!!!

VÄLKOMNA!

 

Har ni inte kryssat i på Facebook att ni kommer, kan ni maila någon av oss:

malm_mona@bredband2.com
malm_stefan@bredband2.com

 

Adress hittar ni HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

X
%d bloggare gillar detta: