Webb bebisarna uppdatering nr.2

Då är de små rackarna mätta några dagar för tidigt, dagarna är uppbokade till tänderna nu på semestern. (Stackars Stefan, dags att jobba, nu är det semester!) 🙂
Kujakuna är något mer runda om magen än tidigare men de växer så det knakar. 🙂

2017-06-27 28 cm
2017-06-27 19 cm

Gin har växt 9 cm på lite mer än två månader, inte så illa…. Däremot är lilla Ganjo fortfarande en liten minikoi men ack så söt! Det är verkligen spännande att följa dessa små liven och se deras utveckling.

 

 

 

 

 

 

 

 

Showan som jag blev väldigt förtjust i när vi valde de hos Micke, ser inte mycket ut för världen nu men vem vet vad som händer? Det är kul med koi som ändrar sig fast just nu ser kanske inte Spotty så fager ut.

 

 

 

 

De har även fått en kompis i karet som heter Ofelia, två år gammal (nisai) och är en goshiki från Hiroi. Vi kikade lite på henne tidigare och när Dottie fick komma ut till sina kompisar i stora dammen igen efter några veckor med salt och värme (hon fick en tuff vår med resta fjäll vid svansroten), så blev bebisarna ensamma och så rädda för oss, så vi var “tvungna” att köpa en större koikompis till dem. 😉 Ofelia är VÄLDIGT glad för mat och tar med sig bebbisarna direkt. Hennes storlek passar bättre (44 cm) med de små än vad Dottie gjorde med sina dryga 70 cm. Dottie blev snarare stressad av dessa livliga irrfirrar men läkte fint ändå. Alla mått är uppdaterade på vardera koi, se i menyn. Så än så länge: Ann, Lina, Linnea, Gabi, Marina och Inge, ni delar platsen för störst koi. Men mycket kan hända ännu!

Så här är längderna just nu:

  1. Gin 28 cm
  2. Lava 26 cm
  3. Ale 25 cm
  4. Vodka 24 cm
  5. Spotty 24 cm
  6. Royal 24 cm
  7. Whisky 23 cm
  8. Ganjo 19 cm

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

X
%d bloggare gillar detta: