Holland Koishow 2019

Holland Koishow 2019 var ytterligare ett framgångsår för Norden. Många av MoSt Koi’s medlemmar var på plats och även ställde ut koi med väldigt bra resultat!

Det var sagt att det skulle regna hela helgen men vädret var också på glatt humör. Stefan dömde så jag fick mycket egen tid och njöt till fullo genom att titta på alla koi. Kameran gick varm på Europas största koishow!

Detta året hade jag och Stefan bestämt att stanna ett par dagar extra och göra en roadtrip på vägen hem men vi passade även på att besöka krigsmuseet Oorlog Museum i Overloor på lördagen, då domarna var lediga från arbete. Ett gripande besök där det var svårt att ta in allt eftersom det var så stort, otroliga ljudeffekter, autentiska fordon och andra ting m.m. Väl värt ett besök!

Efter en dämpad och skrämmande dag på museet var det skönt att tillbringa kvällen i goda vänners sällskap! <3 Kärlek! <3

På söndagen var det dags för prisutdelning. Stort grattis till ALLA!

Stiffe fick också pris . 🙂

Stort tack till alla som gjorde denna helg oförglömlig. Framförallt vill jag passa på att även tacka alla frivilliga volontär arbetare, utan er hade showen inte varit möjligt. Stående ovationer till ER!

 

 

Min och Stefans roadtrip efter showen kommer på ett annat inlägg. 🙂

Vi avslutar med en bild på Grand Champion 2019:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

X
%d bloggare gillar detta: